سرزمین‌ اشغالی بهشت همجنس بازان
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
لینک دوستان
سرور مجازی ایران" >سرور مجازی ایران

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان گپ دوستانه و آدرس rahjooyan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آخرین مطالب
دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:







آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 626
:: کل نظرات : 11

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 52
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 116
:: بازدید ماه : 2708
:: بازدید سال : 8936
:: بازدید کلی : 364066
نویسنده : عبدالرضا جودکی
پنج شنبه 25 آبان 1402

 پدیده انحرافی همجنس بازی به اندازه‌ای در سرزمین‌های اشغالی گسترش پیدا کرده که اسرائیل به عنوان بهشت همجنس بازان دنیا معرفی شده است.

تصویب قانون یهودیتی که دولت اسرائیل آنرا اجرا نمود بار دیگر به تبعیض نژادی و آپارتاید رسمیت داد و نقاب دروغین دموکراسی و حقوق بشر را از چهره متزلزل رژیم صهیونیستی برداشته شد. رژیم اسرائیل با تصویب این قانون عملا اعلام کرد که به هیچ یک از مبانی اساسی پذیرفته شده در عرف و منشورهای بین‌المللی پایبند نیست و قانون شهروندی و مساوات میان شهروندان و پذیرش حق تمامیت ارضی دیگران جز بهانه‌ای برای اعمال سیاست‌های تجاوزطلبانه این رژیم، ارزشی برای آنها ندارد. از همین رو بسیاری از تحلیلگران و نظریه پردازان مسایل سیاسی و اجتماعی، تصویب این قانون را اقدامی نشان دهنده استیصال تل‌آویو و رقابت با زمان بر سر نزدیک شدن موعد فروپاشی رژیم جعلی اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی می‌دانند.

از سوی دیگر نگاهی به درون رژیم صهیونیستی نیز نشان دهنده تناقض‌های ساختاری میان این جامعه 72 ملت بوده و رشد بالای پدیده‌های ناهنجار اجتماعی و اخلاقی نظیر فسادهای جنسی و اداری و اخلاقی آنها را بیش از پیش به سمت اضمحلال پیش می‌برد. آنچه در این مقاله بررسی می‌شود، اختلال‌های رفتاری و انحطاط اخلاقی صهیونیست‌ها در عرصه‌های مختلف است.  

الف: همجنس‌بازی در سرزمین‌های اشغالی

پدیده همجنس‌بازی یک انحراف روانی و اخلاقی است که متاسفانه طی سالهای اخیر به بهانه آزادی و دموکراسی مورد پذیرش جامعه سکولار و دین‌ستیز در برخی کشورها قرار گرفته است. شمول این پدیده مخرب به علت پیامدهای منفی بسیار زیادی که دارد، همچنان محدود به چندین کشور انگشت‌شمار می‌شود، اما تلاش‌های زیادی برای عمومیت بخشیدن به این اقدامات بویژه در دوران جهانی سازی دنبال می‌شود.  

همچنس‌بازی در سرزمین‌های اشغالی یک پدیده با کارکرد دوگانه است. از یک سو تل‌آویو با حمایت از همجنس‌بازان درصدد ارائه تصویری دموکرات از خود به جهان غرب است و از سوی دیگر نگران تضادها و پیامدهای داخلی و خارجی مرتبط با آن است.


گزارشی که موسسه توریستی همجنس‌گرایان اروپا منتشر کرده است، نشان می‌دهد همجنس‌گرایان اروپایی سالانه نزدیک به یک میلیارد دلار در تل‌آویو هزینه می‌کنند. در سال 2011، یک نظرسنجی توسط شرکت‌های هوایی آمریکایی انجام شد که در نتیجه آن تل‌آویو به عنوان مرکز همجنس‌گرایان دنیا معرفی شد.

رژیم صهیونیستی یکی از ترویج‌کنندگان همجنس‌ بازی در جهان است و اقدامات تبلیغی فراوانی مانند برگزاری رژه همجنس‌بازان در کشورهای مختلف را سامان می‌دهد. «مایکل اورن»، سفیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس سالانه همجنس‌‌بازان در آمریکا می‌گوید: "همجنس‌بازان بخشی جدا نشدنی از جامعه ما هستند و چنین افرادی در بخش‌های مختلف جامعه اعم از ارتش، کنست، قوه قضائیه، پزشکان، مهندسان، مدرسان و فلاسفه دیده می‌شوند؛ وی می‌گوید: «اسرائیل بهشت همجنس‌ بازان است.»

وی یکی از افتخارات رژیم صهیونیستی را سازماندهی راهپیمایی جهانی همجنس‌‌بازان طی سال‌‌های اخیر می‌داند. رژیم صهیونیستی در عرصه سیاسی داخلی نیز دست همجنس‌بازان را باز گذاشته است تا جایی که «دان سلیور» نماینده همجنس‌‌بازان در حزب کار این رژیم، خود را برای راهیابی به کنست در فهرست انتخاباتی این حزب نامزد کرد. او اولین همجنس‌بازی بود که به طور آشکارا خود را نامزد انتخابات کنست کرد که مورد موافقت «شلی یاحی موویچ»، رئیس حزب کار نیز قرار گرفت. اهمیت حمایت از همجنس بازی برای اسرائیل به حدی رسیده است که در مدرسه علوم دینی یهودیان محافظه کار، مسئله خاخام شدن همجنس‌بازان زن و مرد مورد موافقت قرار گرفته و بر این اساس همجنس بازان می‌توانند خاخام شده و به برگزاری آیین‌های تلمودی یهود بپردازند!

سرزمین‌های اشغالی یکی از معدود رژیم‌های پیشرو در زمینه مشروعیت بخشیدن به حقوق همجنس گرایان یهودی به عنوان اولین گروههای همجنس گرای جهانی محسوب می شود. قوانین اسرائیلی در مقایسه با آمریکا و دیگر کشورهای حامی حقوق همجنس‌گرایان، در جهت حمایت از همجنس‌گرایی وضعیت مساعدتری یافته است.

همین چند سال پیش بود که هم‌جنس بازان رژیم صهیونیستی تظاهراتی 80 هزار نفره در اعتراض به قانون استثناء هم‌جنس بازان از تسهیلات مربوط به اجاره رحم برگزار کردند. تعداد زیادی از شخصیت‌های هنری و اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی نیز در این تظاهرات شرکت داشتند.

تظاهرات مشابهی نیز در حیفا و بئر السبع و قدس برپا شد و هزاران هم جنس باز اسرائیلی خیابان‌های اصلی سرزمین‌های اشغالی را به روی مردم بستند.

تاریخچه مشروعیت هم‌جنس بازان در سرزمین‌های اشغالی

در سال 1975 انجمن همجنس گرایان اسرائیلی (Aguda) به عنوان یک سازمان ملی و به منظور پیشبرد حقوق جامعه ملی و به منظور پیشبرد حقوق جامعه همجنس گرای اسرائیلی در تل‌آویو تأسیس و راه اندازی شد. مقامات اسرائیلی به مسئله انحرافات جنسی با تسامح نگاه می کنند و از همین رو هیچ فردی را تاکنون به جرم انحرافات جنسی یا همجنس گرایی محاکمه نکرده اند. در سال 1988 کنست با وجود مخالفت یهودیان ارتدوکس، قانونی که به موجب آن همجنس گرایی جرم شناخته می شد را لغو و دادگاه عالی اسرائیل نیز مجازات لواط را باطل اعلام کرد. از سال 1989 چاپ و نشر مجلات غیراخلاقی با موضوع همجنس گرایی به دو زبان انگلیسی و عبری، جای پای خود را در جامعه اسرائیل باز کرد.

همجنس‌گرایان اسرائیل در سال 1997 در شهر مذهبی قدس و در سایه حمایت‌های رژیم صهیونیستی آزادانه به راهپیمایی پرداختند. اکنون می‌توان در جای جای شهرهایسرزمین‌های اشغالی نظیر تل‌آویو، حیفا، نتانیا و حتی شهر قدس، اماکن ویژه و اختصاصی مردان و زنان همجنس‌گرا را مشاهده کرد که دست در دست یکدیگر با بهره‌گیری از امتیازات قانونی به گردش و سیاحت یا فعالیتهای روزمره خود می‌پردازند.

در سال 2001 اولین زوج همجنس‌گرای مرد یهودی، "دانیل گراس" و "استیون گلواشتایس" در مونترال کانادا با یکدیگر ازدواج و یک سال بعد گروهی از حاخامهای لیبرال و اومانیست با صدور بیانیه هایی ضمن حمایت از ازدواج همجنس گرایان، مراسم پیوند آنان را برگزار کردند. مناخیم مازوز دادستان کل کشور در سال 2004 مراکز مربوط به ازدواج همجنس گرایان را به رسمیت شناخت.

اماکن ویژه و اختصاصی همجنس گرایان در اسرائیل از جمله منطقه معاشیریم (Mea Shearim) در شهر قدس و پارک گان ها آتزماوت (Gan Ha Atzmaut) به عنوان پارک اختصاصی و مستقل همجنس گرایان که اتفاقا از سطح امنیتی بالایی نیز برخوردار است، از مراکز مهم همجنس گرایان در اسرائیل به شمار می رود.

این در حالی است که تورات صراحتا همجنس‌گرایی را گناه کبیره دانسته، آن را حرام و مجازات مردانی که به این عمل تن می‌دهند را اعدام اعلام می کند. تلمود نیز با اعتقاد به مقدس بودن بنیاد خانواده و اینکه همجنس گرایی زنان و مردان این بنیان مقدس را تضعیف و تهدید می کند هر گونه همجنس گرایی میان زنان و مردان را ممنوع و حرام می داند.

پس از سال 1988، مجلات مربوط به همجنس بازی به دو زبان عبری و انگلیسی در اسرائیل منتشر شد. در ژوئن 1991، سومین کنفرانس بین‌المللی همجنس بازان مرد، زن و دوجنسه‌ها در تل‌آویو برگزار گردید. اکنون گرایش به آزادی‌های بیشتر برای هم جنس بازان بسیار به چشم می خورد. یائیل دایان، دختر موشه دایان، تصریح کرده است که رابطه ملک داوود [ داود پیامبر] و یوناتان رابطه‌ای جنسی بوده است! همچنین نمایشنامه‌ای در اسرائیل اجرا شد که زندگی ملک داوود را با همین دیدگاه نمایش می داد. افزون بر آن، فیلمها و آثاری در این زمینه وجود دارد، همگی چنین دیدگاهی دارند.

عوامل مؤثر بر رواج همجنس‌گرایی در سرزمین‌های اشغالی

هر چند منحصر کردن عوامل مؤثر بر شکل‌گیری و رواج یک پدیده اجتماعی نظیر همجنس گرایی، به یک یا چند عامل خاص و برجسته، تا حدودی ناممکن است، اما مهمترین عوامل رواج هم‌جنس‌گرایی و حمایت‌های دولتی از آن در جامعه صهیونیستیرا می‌توان در موارد زیر دانست:

ـ اهداف تبلیغاتی سرکردگان رژیم صهیونیستی:

رژیم صهیونیستی همیشه به خاطر نقض آشکار حقوق بشر مورد مؤاخذه بوده است. گذشته از نابرابری های اجتماعی که در بین یهودیان با خاستگاه های مختلف وجود دارد و یا تبعض علیه جمعیت عربدر سرزمین‌های اشغالی و جرایم جنگی که ضد حماس یا سایر فلسطینی های مبارز اعمال می شود، همیشه این رژیم را در موقعیت متزلزلی نسبت به اجرای حقوق بشر قرار داده است. از این رو رژیم صهیونیستی تلاش کرده با تأکید بر مسائل حاشیه‌ای نظیر، حقوق همجنس گرایان، تصویری دموکراتیک از خود در سطح جهانی ارایه دهد و خود را آنگونه بنمایاند که در آن همه اقلیت‌ها، حتی اقلیت‌هایی که در مخالفت با رویکردهای مذهبی جامعه هستند، از حق زندگی برخوردارند.

رژیم صهیونیستی تلاش نموده تا از این طریق تبعیض‌ها و بی عدالتی‌هایی را که هر روزه از سوی نیروهای امنیتی، انتظامی و دادگاههای کیفری ضد زندگی روزمره فلسطینی‌ها اعمال می‌کند را از تیررس نگاه‌های منتقد خارج کند. از سوی دیگر رژیم مذکور می‌کوشد بیش از پیش از تصویر یک جامعه دینی فاصله گرفته و خود را کشوری مدرن و سکولار تعریف کند. کشوری که به ادعای این رژیم شبیه‌ترین مدل منطقه‌ای به مدلهای غربی است.

 -گسترش صنعت گردشگری:

رژیم صهیونیستی برنامه های زیادی برای گسترش صنعت گردشگری داشته است. چرا که از نظر تل‌آویو صنعت گردشگری ابزاری برای معرفی قابلیت‌های این رژیم به جهانیان است و از سوی دیگر درآمدهای زیادی نصیب اقتصاد آن می‌کند. از این رو، رژیم مذکور تلاش کرده تا تمامی ابزارها و امکانات لازم برای جذب توریست را فراهم نماید. در این میان اعطای حقوق و آزادیهای همجنس خواهانه در گسترش صنعت گردشگری این رژیم سهم داشته است.

از آنجا که همجنس گرایی در کشورهای بسیاری هنوز جرم محسوب می شود، آزادی روابط همجنس خواهانه می‌تواند به جذابیت گردشگری رژیم صهیونیستی بیفزاید و هم‌جنس بازانی که نمی‌توانند در نقاط دیگر دنیا به گردش بپردازند را جذب اراضی اشغالی فلسطین کند. "مایکل همل" رئیس انجمن همجنس گرایان اسرائیل "تدارک امکانات همجنس گرایی به عنوان مشوق سفر گردشگران همجنس‌گرا به اسرائیل را پروژه‌ای می داند که این انجمن با همکاری دولت درصدد اجرای آن است.

همچنین، مالک آلمانی تبار یکی از کلوپ های شبانه قدس در تبیین دلایل ارائه خدمات ویژه به همجنس گرایان در این کلوپ می گوید: من دوستان همجنس گرای زیادی دارم که زمانی که به اسرائیل می آیند هیچ کلوپ و مکان اختصاصی برای خود ندارند. هدف من از بازگشایی کلوپ مذکور، تدارک چنین فضای اختصاصی بوده است.

از نظر کابینه رژیم صهیونیستی صنعت توریسم ابزاری برای معرفی اسرائیل به جهانیان است. بنابراین، دولت می‌بایست تمامی ابزارها و امکانات لازم برای جذب توریست را فراهم آورد. رژیم صهیونیستی بر آن است تا با تبدیل تل‌آویو به آمستردام دوم از امکانات بالقوه این مکان برای جذب توریست‌های همجنس‌گرا بهره برداری کند.

-مهاجر محوری جامعه صهیونیستی

جامعه اسرائیل از نظر اخلاقی "جامعه‌ای منحرف" محسوب می شود و دلیل اصلی این مسئله در مهاجر محور بودن آن است. در نتیجه موج گسترده مهاجرتهای قبایل و جوامع مختلف به اسرائیل، نوعی نسبی‌گرایی اخلاقی و نبود معیار اخلاقی مطلق در جامعه اسرائیل به وضوح دیده می شود. این نسبی‌گرایی به شکل‌گیری فساد در کلیه حوزه‌ها اعم از اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و مخصوصا اخلاقی انجامیده است.

ـ سکولاریسم پذیری جامعه صهیونیستی:

گسترش حاکمیت سکولاریسم و نهادهای سکولاریستی در نظام سیاسی اسرائیل معادل تضعیف دین یهود و معیارها و هنجارهای اخلاقی جامعه به نفع نهادها و هنجارهای عرفی است. رواج مجلات غیراخلاقی به زبان عبری و انگلیسی و حتی پیشنهاد چاپ مجلات غیراخلاقی به زبان عبری مظهر این سیاست است. با این وجود مخالفان همجنس گرایی معتقدند تضعیف بنیادهای خانواده از جانب همجنس گرایان، به کاهش جمعیت اسرائیل انجامیده و نتیجه آن افزایش جمعیت عرب و مسلمان اسرائیل خواهد بود.

یکی از دلایلی که تل‌آویو را به "خانه همجنس‌گرایان" دنیا تبدیل کرده است، پذیرش عمومی صهیونیست‌ها به این مساله است. صهیونیست‌ها که به هیچ نوع اخلاقیاتی پایبند نیستند، و به ارزش‌های خانوادگی ارج نمی‌گذارند با این مساله نیز مشکلی ندارند.

سیاستمداران هم‌جنس باز در سرزمین‌های اشغالی

از نظر جامعه همجنس گرایان اسرائیلی اجازه فعالیت به همجنس گرایان نماد تعهد دولت به دموکراسی است و از این طریق اسرائیل می تواند یک تصویر بشردوستانه از حقوق بشر و دموکراسی به اروپاییان و آمریکاییها نشان دهد.

حاییم اوروناز حزب میرتس ـ که در اکثر راه پیماییها پرچم این حزب به همراه پرچمهای رنگین همجنس گرایان و شعارهای حقوق بشر در جلو تظاهرکنندگان دیده می شود ـ معتقد است که مبارزات جامعه همجنس گرا به خلق یک جامعه اهل مدارا و پلورالیست کمک خواهد کرد.

یال گلمن شهردار هرتزلیا خواهان برگزاری راهپیمایی افتخار در تمامی شهرهای محل سکونت همجنس گرایان است. وی از تمامی شهرداران می خواهد تا به شهر قدس آمده و به همراه راه پیمایان در راه پیمایی شرکت کنند. او از حق همجنس گرایان به عنوان یک حق بنیادین در اسرائیل یاد کرده است.

در سطح مقامات اجرایی نیز ایهود اولمرت نخست‌وزیر اسبق اسرائیل، اگرچه در موضعی مخالف با راهپیمایی همجنس گرایی، آن را یک عمل تحریک کننده شهوت می داند، اما دانا اولمرتدختر وی به شرکت کنندگان در راهپیمایی هم‌جنس بازان افتخار می کند.

زیپی لیونی وزیر امور خارجه سابق اسرائیل نیز از تلاشهای همجنس گرایان به عنوان نماد تعهد اسرائیل به لوازم دموکراسی و حقوق بشر حمایت می کند.

پیش از این یک وزیر پیشین اسرائیل و یک روزنامه نگار آمریکایی از همجنس باز بودن زیپی لیونی وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی خبر داده و از وجود روابط جنسی وی با کاندولیزا رایس وزیر امورخارجه وقت آمریکا پرده برداشتند. گلن کاسلر روزنامه‌نگار آمریکایی در کتاب خود از "همجنس باز" بودن لیونی پرده برداشته ومی‌نویسد: زیپی لیونی با دوست دختر خود که "رندی بین" نام داشت، معاشرت جنسی داشته است.

"لیمور لیونات" وزیر پیشین آموزش رژیم صهیونیستی نیز پیش از این از وجود روابط جنسی میان لیونی و رایس خبر داده بود.

تسهیلات حقوقی رژیم صهیونیستی برای هم‌جنس بازان

اگرچه تا سال 1988 قانونی که همجنس گرایی در رژیم صهیونیستی را جرم اعمال می کرد، لغو نشده بود، اما دستگاه قضایی این رژیم نسبت به این مسأله، همیشه از خود مدارا نشان می داد و به ندرت به خاطر همجنس گرایی علیه کسی اعلام جرم می کرد. از سال 1988 که کنست این قانون را لغو کرد، همجنس گرایان اسرائیل از امتیازات مدنی برخوردار شدند. امتیازاتی چون: ثبت رسمی ازدواج، برخورداری از حقوق قانونی زوجهای غیرهمجنس مانند حقوق مالی و ارثی، حق حضانت فرزند، حق عائله مندی، حق اشتغال در همه سطوح و رفع همه تبعیض هایی که ممکن است به خاطر گرایش های جنسی شان بر آنها تحمیل شود.

گرچه حاخامهای اصلاح طلب از اواخر دهه 1990 زوجیت افراد همجنس را پذیرفته بودند، در سال 2003، کنست، ثبت ازدواج زوج های همجنس گرا را تصویب کرد. پس از آن زوج های همجنس گرا، از دولت خواستند تا مانند سایر زوج ها بتوانند برای شرکای همجنس خود - حتی بدون ثبت ازدواج - ویزای اقامت در اسرائیل بگیرند.

رژیم صهیونیستی برای افرادی که همسران عرفی صهیونیست‌ها یا شریک جنسی همجنس گرای آنها به شمار می‌روند، تسهیلات ویژه‌ای مصوب کرده و آنها قادر خواهند بود، برای دریافت مجوز اقامت دائم، درخواست دهند. طبق قوانین مهاجرت که سابقاً اعمال می‌شد، افراد خارجی که به طور قانونی با شهروندان اسرائیلی ازدواج نکرده بودند، فقط می‌توانستند ویزای گردشگری و مجوز کار دریافت کنند. اما بر اساس قانون جدید وزارت کشور، همسران خارجی همجنس خواهان نیز قادر خواهند بود تا شهروند دائم رژیم صهیونیستی شده و از حقوق مدنی و اجتماعی برخوردار گردند.

در سرزمین‌های اشغالی همچنین همجنس‌گرایان در مورد مالیات و مستغلات از حقوق قانونی برخوردار بوده و به آنان اجازه داده می‌شود تا بدون پرداخت "مالیات زندگی مشترک بدون ازدواج"، اموال را میان خود تقسیم کنند.

ارتش اسرائیل در قبضه همجنس بازان

همه چیز در مورد اختلال همجنس گرایی (Homosexual)

پرچم همجنس گرایان

فعالان شبکه‌های اجتماعی این روزها در میانه آتش شعله‌ور جنگ غزه، تصاویر و ویدئوهایی از نظامیان اسرائیلی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهند آن‌ها در حالی که در غزه دست به جنایت می‌زنند، در فضای دیگری نیز به سر می‌برند؛ تعدادی پرچم‌های همجنس‌بازان را حمل می‌کنند و تعدادی نیز در حال عیش و نوش و عیاشی هستند.

در یکی از این ویدئوها سربازان صهیونیست در اطراف غزه در حالی که عریان هستند جشن گرفته و حرکات عجیب و غریب انجام می‌دهند که نشان از مصرف بیش از حد مواد مخدر و مشروبات الکی دارد. (امکان انتشار تصاویر وجود ندارد).

همچنین یک نظامی اشغالگر در حالی که پرچم همجنس‌بازان را در دست دارد، در کنار ادوات نظامی در نوار غزه ایستاده و عکس گرفته است. این فرد به نام «یوآو آتزمونی» به روزنامه واشنگتن پست گفت که به خودش قول داده بود تا پرچم رنگین کمانی را به نمایندگی از تمامی هم‌قطاران خود به جنگ با حماس ببرد و از اینکه توانسته به قولش عمل کند، احساس غرور می‌کند!.

ارتش اسرائیل در قبضه همجنس‌بازان

وبسایت اینسایدر آمریکا نیز تصویری از یک نظامی اسرائیلی را منتشر کرد که پرچم این رژیم را همراه با نشانه همجنس‌بازان در بالا و پایین آن در دست گرفته و در کنار یک تانک مرکاوا عکس گرفته است.

حضور نظامیان همجنس‌باز در جنگ غزه در حالی است که تعداد همجنس‌بازان در ارتش رژیم اشغالگر به شکل فزاینده‌ای در حال افزایش است تا جایی که ارتش اسرائیل جزو ۱۰ ارتش دارای بیشترین تعداد همجنس‌باز است.

ارتش اسرائیل در قبضه همجنس‌بازان

طی سال‌های اخیر پژوهش جدیدی در این باره صورت نگرفته است، اما در سال ۲۰۱۴ روزنامه یدیعوت احارانوت نوشت که طبق گزارش مرکز مطالعات استراتژیک «هاجو» متعلق به ارتش اسرائیل، تعداد همجنس‌بازان درون ارتش این رژیم به شدت در حال افزایش است؛ تا جایی که ارتش اسرائیل از این حیث در رتبه نهم جهانی قرار گرفته است. طبق گزارش این مرکز ارتش نیوزلند در رتبه اول، هلند در رتبه دوم و ارتش انگلیس در رتبه سوم قرار دارد.

همجنس‌بازی در رژیم اسرائیل از سال ۱۹۸۸ قانونی شد و رژیم اسرائیل در سال ۲۰۰۶ شروع به قانونی کردن ازدواج همجنس‌بازان کرد؛ دو سال بعد در سال ۲۰۰۸ آن‌ها مجوز سرپرستی فرزند را دریافت کردند و در سال ۲۰۲۰ نیز پارلمان اسرائیل مجوز اجاره رحم برای آن‌ها را صادر کرد؛ با این حال هنوز ازدواج همجنس‌بازان کاملا به شکل قانونی در نیامده است.

همچنین به شکل روتین حضور نظامیان در تظاهرات و اعتراضات در اسرائیل ممنوع است، اما در سال ۲۰۱۶ نظامیان همجنس‌باز و دیگر اقلیت‌های جنسی در نامه‌ای خواستار حضور در رژه همجنس‌بازان شدند که این مجوز به آن‌ها داده شد، اتفاقی که با تعجب و اعتراض دیگر نظامیان مواجه شد و آن‌ها نیز خواستار دادن مجوز به آن‌ها برای حضور در اعتراضات و تظاهرات مدنی شدند.

یک سال بعد «شارون افک»، رئیس وقت دادستان نظامی اسرائیل به عنوان اولین مقام همجنس‌باز به طور علنی در بخش فرماندهی ارتش اسرائیل مشغول به فعالیت شد و به شکل علنی اعلام کرد که یک همجنس‌باز است.

در اقدامی دیگر پارلمان اسرائیل (کنست) در ابتدای ماه جاری میلادی قوانین مربوط به نظامیان همجنس‌بازان را تغییر داد و برای آن‌ها امتیازاتی همچون دیگر نظامیان در نظر گرفت. نمایندگان عمدتا راستگرای پارلمان اسرائیل قانونی را به تصویب رساندند که به موجب آن در صورت کشته شدن یک نظامی همجنس‌باز در جنگ غزه، شریک جنسی او به عنوان همسرش می‌تواند تسهیلات و مزایا دریافت کند!.

فساد اخلاقی در ارتش اشغالگر قدس البته به همجنس‌بازی محدود نمی‌شود، به طوریکه آمار تجاوز به نظامیان زن موجب نگرانی مقامات ارتش صهیونیستی شده است؛ در این راستا در آگوست گذشته افشای تجاوز یک فرمانده نظامی به ۲۱ سرباز زن موجب جنجال رسانه‌ای شد.

روزنامه یدیعوت آحارانوت سال گذشته در این زمینه گزارش داد که تاکنون بیش از ۱۵۰۰ مورد تجاوز جنسی در ارتش اسرائیل گزارش شده اما مقامات تنها به ۳۱ مورد رسیدگی کرده‌اند. در سال ۲۰۲۰ ، ۲۶ مورد آزار جنسی در ارتش اسرائیل گزارش شده بود و این میزان در سال ۲۰۲۱ به ۴۶ مورد رسید. البته منابع صهیونیستی اعلام کردند که این تعداد تنها مربوط به آن دسته تجاوزات جنسی است که قربانیان شکایت خود را ثبت کرده‌اند و بیشتر آمار مربوط به این تجاوزات بدون شکایت طرف‌های مربوطه پنهان می‌ماند.

طبق گزارش بانک جهانی، اسرائیل یکی از خطرناک‌ترین مکانها در دنیای غرب به حساب می‌آید و این امر ناشی از بی‌ثباتی و بی‌کفایتی مسئولان و عدم پاسخگویی آنها و میزان بالای فساد و نیز عدم اجرای قانون است.

در گزارشی نیز که وزارت امور خارجه آمریکا هر ساله در مورد وضعیت حقوق بشر در کشورهای مختلف جهان ارائه می کند، نشان داده شده است که در دولت اسرائیل نمونه‌های بارز نقض حقوق بشر به چشم می‌خورند. در رده بندی جهانی کشورهای دارای دموکراسی نیز، اسرائیل در بین 36 کشور حاضر در این رده بندی جایگاه بیستم را به خود اختصاص داده است.

دلایل شیوع فساد اداری در اسرائیل:

یکی از دلایل بروز فساد اداری و ناتوانی دولت اسرائیل در مهار آن، این است که 15 درصد فعالیتهای اقتصادی در اسرائیل با استفاده از سرمایه سیاه صورت می گیرد. این نشان می دهد که اسرائیل علاوه بر بلژیک و ایتالیا در صف اول کشورهای غربی قرار دارد که کیفیت درآمدها از چشم مقامات مالیاتی مخفی می‌ماند. اصطلاح سرمایه سیاه نشان دهنده حجم فعالیتهای مخفیانه اقتصادی است. این فعالیتها خرید و فروش مواد مخدر، شرط بندیها، تجارت زنان و تأمین اقدامات تروریستی را شامل می‌شود.

خفیف بودن مجازاتهای مربوط به فساد اداری یکی دیگر از دلایل همه گیر شدن این ویژگی در اسرائیل است، زیرا برملا شدن فساد اداری افراد، تنها مدتی خوراک تبلیغاتی جراید را فراهم آورده و نهایتا در قالب پرونده‌ای دیگر بایگانی می‌شود. مشارکت نابجای سیاستمداران، در فعالیتهای تخصصی نهادهای اداری، عامل دیگری است که لیندن اشتراوس در گزارش شش ماهه خود به عنوان یکی از عوامل دامن زننده به فساد اداری اسرائیل از آن نام می برد.

ناسالم بودن روند انتخابات در اسرائیل نیز عامل دیگری است که حاکمیت نظام دموکراتیک در این کشور را مورد تردید قرار می‌دهد. دولت اسرائیل که در زمره کشورهای توسعه یافته طبقه بندی می شود، صراحتا از امضای پیمان بین‌المللی مبارزه با فساد سرباز زده است، زیرا این پیمان مانع اعطای رشوه در جریان حصول توافقات امنیتی بین‌المللی است.

براساس یک نظرسنجی که در گزارش سالانه مؤسسه دموکراسی اسرائیل منتشر شد، 62 درصد از اسرائیلیها معتقدند که سرزمین‌های اشغالی با فساد زیادی روبه رو است.50 درصد آنها معتقدند هر کاندیدایی باید به منظور تصاحب یک پست بالا به فساد متوسل شود و تنها 10 درصد پاسخ دهندگان بر این باورند که سردمداران کشور نگران سعادت اسرائیل هستند.

الف ـ مصادیق ارتشاء و فساد مالی در میان رهبران سیاسی:

فساد اداری و مالی در جامعه بیمار صهیونیستی طی دهه‌های اخیر به اوج خود رسیده است. در این رابطه گرچه تلاش‌هایی برای مبارزه با فساد صورت گرفته که به حذف برخی چهره‌های سیاسی انجامیده است، اما فرار بسیاری از دولتمردان صهیونیستی از مجازات و اعمال نفود بسیاری از آنها برای جلوگیری از افشای پرونده‌های فساد مالی و اخلاقی آنها، روند مبارزه با فساد در سرزمین‌های اشغالی را با مشکل جدی مواجه کرده است.

آریل شارون نخست‌وزیر پیشین، دو بار به جرم فساد مالی و اخذ رشوه از طرف پلیس مورد بازجویی قرار گرفت. فرزندان وی (گیلعاد و عمری) و همچنین ایهود اولمرت نخست‌وزیر بعد از شارون و حتی بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر کنونی نیز به همین جرم بازجویی شده‌اند.

در سال 2007 نیز آوراهام هیرچسون وزیر دارایی اسرائیل به اختلاس از اتحادیه کارگران ملی متهم شده است. از جمله افراد دیگری که در اسرائیل مرتکب فساد مالی شده‌اند، وایزمن رئیس سابق رژیم صهیونیستی، شیمون شوز مدیر کل دفتر اسحاق رابین نخست وزیر اسبق اسرائیل، بنیزی نماینده مذهبی حزب شاس، آریل درعی (در زمان تصدی رهبری شاس)، دالیا ایتسیک نماینده سابق حزب کارگر، زاهی هنگبی وزیر سابق محیط زیست، موشه کرت رئیس صنایع هوایی و صالح طریف اولین وزیر عرب در کابینه اسرائیل و عضو حزب کارگر می‌باشند.

1.فساد مالی آریل شارون:

آریل شارون نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، نخستین بار در سال 1999 از طرف پلیس مورد بازجویی قرار گرفت و معلوم شد که در سال 1997 وی سفری به روسیه، هدفی غیر از مسائل دولتی داشته است. اتهام وی در این زمان این بود که برای کمک به یک تاجر اسرائیلی به نام آویگدور بن کال، سفر رسمی (با استفاده از بودجه دولت) به روسیه داشته تا یک قرارداد چند میلیون دلاری گاز طبیعی را نصیب این فرد کند و در مقابل، قرار بود این تاجر که بازنشسته ارتش اسرائیل است، در جریان شکایت آریل شارون از یک روزنامه اسرائیلی شهادت دروغ بدهد. چند سال بعد برای دومین بار آریل شارون، دو فرزند وی (گیلعاد و عمری) و ایهود اولمرت قائم مقام وقت نخست وزیر در مظان اتهام اخذ رشوه از داوید اپل بازرگان اسرائیلی قرار گرفتند که به موجب پیشبرد مقاصد معاملاتی خود به افراد مذکور رشوه داده بود.

ماجرای معروف به "ماجرای کرن" نیز از دیگر مواردی بود که پرده از فساد مالی شارون برداشت. در این پرونده، شارون متهم بود که کمکهایی به مبلغ 7/1 میلیون دلار از "سیریل کرن" تاجر مقیم آفریقای جنوبی و دوست قدیمی خود برای فعالیتهای سیاسی - انتخاباتی نخست وزیری گرفته است، در حالی که طبق قوانین رژیم صهیونیستی پذیرفتن کمکهای خارجی برای فعالیتهای سیاسی داخلی ممنوع است.

شرکت سیکامور رانچ (Sicamor Ranch)نیز که متعلق به آریل شارون بود، نیز متهم شد که بدون کسب مجوز از اداره اراضی اسرائیل و بدون ثبت مشخصات ارضی، اقدام به تملک غیرقانونی صدهاجریب زمین در منطقه نقب کرده است.

  1. پرونده‌های فساد و کلاهبرداری ایهود اولمرت

پروژه هالی‌لند (سرزمین مقدس) در اراضی اشغالی سال 1948 در بیت المقدس، سبب بازگشایی پرونده‌ای شد که از آن با عنوان بزرگترین پرونده فساد در تاریخ رژیم صهیونیستی یاد می‌شود.
هالی لند، مربوط به ساخت واحدهای فاخر و لوکسی است که در جنوب غربی قدس اشغالی بنا شده و شکل ظاهری آن با بافت منطقه مذکور کاملا متفاوت است.


پلیس رژیم صهیونیستی معتقد است که یک شرکت ساختمانی‌، از سال 1999 تا سال 2008 میلادی به کارکنان و مسئولان عالی‌رتبه شهرداری قدس مبالغی رشوه داد. دادگاه مرکزی تل آویو در همین رابطه ایهود اولمرت را به دریافت 921 هزار دلار رشوه از سازندگان مجتمع عظیم مسکونی هالی لند در زمان تصدی شهرداری قدس متهم کرد.
اولمرت پیش از این نیز به اتهام پولشویی از طریق حساب‌های بانکی دخترش و 2 مورد قضایی دیگر تحت پیگرد قرار گرفته بود، اما از همه این موارد تبرئه شده بود.
این بار اما مدارک کامل و متقنی در مورد اتهامات فساد اولمرت وجود داشت. «اوری لوبولیانسکی» شهردار سابق قدس که تا سال 2003 متصدی این پست بود، به اتهام دریافت رشوه به مقدار 600 هزار یورو بازداشت شد و اعتراف کرد که اولمرت در این فساد مالی دخیل بوده و مسئول آن است.

موریس تالانسکی بازرگان میلیونر آمریکایی نیز در دادگاه به پرداخت مبالغ هنگفتی به اولمرت اعتراف کرد.
اولمرت خودش نیز در دادگاه اعتراف کرد که زمانی که شهردار بیت المقدس بود، در رسوایی بزرگ مربوط به خرید و فروش ملک در این شهر دست داشته و رشوه دریافت کرده است. وی از سال 1993 تا 2003 شهردار بیت المقدس بود.
نخست‌وزیر مستعفی رژیم اسرائیل به همراه دوازده تن دیگر از مسئولان بلندپایه شهرداری بیت المقدس در این پرونده تحت پیگرد قرار داشتند که سه تن از متهمان پرونده به دستور مقامات قضایی تبرئه شدند.

  1. فساد و رسوایی نتانیاهو و همسرش:

نتانیاهو سومین نخست وزیر پیاپی رژیم صهیونیستی است که به فساد مالی و اداری متهم شده است. در سال 1999 یعنی همان سالی که وایزمن استعفا کرد، بنیامین نتانیاهو و همسرش در دو پرونده رسوا شدند؛ یکی دریافت غیرقانونی و بدون مجوز هدایا از رهبران مختلف جهان و دیگری سوء استفاده مالی از پست دولتی و دریافت رشوه از یک تاجر اسرائیلی. اما دادستانی ‌کل درصدد برآمد توصیه پلیس را نادیده گرفته و کیفرخواستی را در این زمینه ارائه ندهد.

فاکتورسازی به‌عنوان هزینه‌های رسمی نخست وزیر، سوء استفاده از حساب رسمی نخست ‌وزیری برای اداره و تعمیرات خانه‌های شخصی، استخدام پرستار خصوصی برای پدرش با بودجه حکومتی، استخدام برخی افراد با حقوق‌های نامتعارف و سوءاستفاده از جایگاهش از جمله مواردی است که پرونده فساد مالی "سارا نتانیاهو" همسر "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی را سنگین کرده است.

بر اساس گزارش وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی، کیفرخواستی تنظیم شده که سارا نتانیاهو در آن متهم است در طول سه سال 350 هزار شیکل (تقریباً 100 هزار دلار) از اموال دولتی را برای سفارش غذا از رستوران‌های گران‌قیمت هزینه کرده است. این در حالی است که با توجه به اینکه اقامتگاه نخست‌وزیری آشپز رسمی دارد، تهیه غذا از هر مکانی به ‌دلایل امنیتی و تشریفاتی ممنوع است.

ماجرای زیردریایی‌های آلمانیمهم‌ترین پرونده‌ای است که نتانیاهو و کابینه‌اش با آن دست به گریبان هستند. ابعاد خارجی این پرونده و جایگاه شخصیت‌های نظامی که در این قضیه دست دارند، از عوامل اهمیت این پرونده است. این پرونده در اسرائیل به قضیه 3000 معروف شد.




:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب پربازدید